Werken bij

Werken bij

Onderdeel uitmaken van het team van LK mediasupport?

Op dit moment hebben wij geen vacatures, maar wij zijn altijd nieuwsgierig! Denk jij van toegevoegde waarde te kunnen zijn in ons gezellige team? We staan altijd open voor een ontspannen kopje koffie!

Wie je kunt benaderen:

Je kunt contact opnemen met André Koers: andre@lkmediasupport.nl of 06-14 00 40 40.

Wat we doen:

LK mediasupport ondersteunt opdrachtgevers bij marketing en communicatie. Wij zorgen voor kracht door bewustwording van kansen, mogelijkheden en innovatie. Dit doen we vanuit een duurzame invalshoek, omdat we morgen belangrijker vinden dan gisteren.

Wij zijn sparringpartners op strategisch niveau en draaien onze hand niet om voor de praktische uitvoering van uitdagende opdrachten. Dat betekent dat wij de ene dag social media campagnes uitwerken, drukwerk coördineren en communicatieplannen schrijven en de andere dag bij onze opdrachtgevers in gesprek gaan over de corporate identity, de inrichting van interne en externe communicatie of over contentplanningen. Alle facetten van marketing en communicatie komen voorbij. En dat niet alleen, omdat we voor zoveel verschillende opdrachtgevers werken, is geen opdracht hetzelfde. Hier valt elke dag iets te leren!

Hoe we dat doen:

Met veel passie voor onze opdrachtgevers! We werken in een klein en hecht team, dat groots voelt omdat wij korte lijnen en een goede samenwerking hebben met onze opdrachtgevers. We werken actief mee aan hun lange termijn strategieën. In ons team werken we samen aan opdrachten en weten we van elkaar wat er speelt. We zijn betrokken, creatief en doelgericht!

We staan voor creativiteit met lef en geven onze opdrachtgevers inzicht in hoe het óók kan. En daar helpen we hen dan bij!

Dit alles met oog op een nog duurzamere toekomst, dat vinden wij belangrijk bij onszelf, maar ook bij onze opdrachtgevers.