Marketing en communicatie

Marketing en communicatie zijn op elke plek binnen jouw bedrijf belangrijk, of je nou intern meer of beter wilt communiceren, jouw bedrijf voor de buitenwereld in beeld wilt brengen, of het nu om mondelinge communicatie gaat of om digitale media en communicatie, een goede strategie helpt je om doelen te stellen en deze te bereiken.  

Heldere plannen

Waar jouw vraag ook begint, wij bedenken een strategie die aansluit bij jouw wensen, doelstellingen en markt: verrassend, anders en precies zoals jij het bedoelt. We werken aan uitvoerbare en heldere plannen. Geen dikke rapporten maar overzichtelijk en concreet verwoorden we uitgangspunten, doelstellingen en de aanvliegroute. 

Strategie

Wil je je bedrijf steviger positioneren in de markt? Dan vergelijken we huidige en gewenste identiteit, gaan in gesprek met je collega’s en onderzoeken we hoe de markt tegen jouw bedrijf aankijkt. Wanneer we de huidige en gewenste situatie in kaart hebben gebracht, bespreken we vervolgens met jou wat je wensen zijn en hangen we hier een originele en haalbare marketing communicatie strategie aan, die stapsgewijs zorgt voor een frisse uitstraling in zowel beeld als tekst. En we zorgen voor draagvlak, zowel intern als extern.